Treceți la conținutul principal

Lunile Anului in Germana

In aceasta lectie oferita de cursurio.com veti invata lunile anului in germana cu sfaturi de pronuntie si cuvinte uzuale. Lectiile noastre sunt gratuite si contin sfaturi generale si de pronuntie ce va vor ajuta in conversatiile viitoare pe care le veti purta in limba germana. Tabelul următor conţine traducerea din limba română în limba germană şi pronunţia pentru fiecare lună din an în parte.

Lunile Anului in germana video:

Daca doriti sa ascultati pronuntia lunilor anului in limba germana, va recomandam clipul video de mai jos.

Adresa URL de pe Youtube a clipului prezentat mai sus este urmatoarea youtube.com/watch?v=gSRaCV7l7Ms Va recomandam sa urmariti canalul de Youtube RoClipuri CursuriO pentru a vizualiza si mai multe filmulete educationale.

Română Germană Pronunţie
Ianuarie Januar ianuar
Februarie Februar februar
Martie März merţ
Aprilie April april
Mai Mai mai
Iunie Juni iuni
Iulie Juli iuli
August August august
Septembrie September zeptembăr
Octombrie Oktober octobăr
Noiembrie November novembăr
Decembrie Dezember deţembăr

Pentru a purta conversaţii în limba germană, aveţi nevoie de un vocabular puternic, dezvoltat pe diferite subiecte, de aceea, în această lecţie, nu veţi învăţa doar lunile anului, ci şi cuvinte înrudite cu acest subiect. În tabelul de mai jos veţi găsi cuvinte şi expresii uzuale ce vă pot fi de folos în viitoarele conversaţii purtate în limba germană:

Română Germană Pronunţie
lună monat monat
două luni zwei Monate ţvai monate
an jahr iar
doi ani zwei Jahre ţvai iare
anul viitor nächstes Jahr necs-tes iar

Lectii de baza limba Germana:
Lectia 1 - Alfabetul in Germana
Lectia 2 - Numerele in Germana
Lectia 3 - Zilele Saptamanii in Germana
Lectia 4 - Lunile Anului in Germana
Lectia 5 - Culorile in Germana
Lectia 6 - Cuvinte Germana Romana Dictionar Traduceri A, B, C, D, E
Lectia 7 - Cuvinte Romana Germana Dictionar Traduceri A, B, C, D, E

Lectii asemanatoare:
Lectia 4 - Lunile Anului in Engleza
Lectia 4 - Lunile Anului in Franceza


Despre CursuriO: Site-ul nostru CursuriO.com este creat si dedicat persoanelor care vor sa studieze si sa invate ceva nou, pentru moment oferim posibilitatea de a invata limba engleza, limba franceza si limba germana. Cursurile noastre sunt gratuite si pot fi accesate online de oricine. Toate cursurile contin lectii atent analizate pentru a usura munca persoanelor dornice de a studia si invata. Important! Nu vindem carti, cd-uri sau alte produse, nu suntem un magazin online, nu dorim donatii de la vizitatori site-ului nostru. Nu oferim nici un fel de asigurari si nu garantam nimic, articolele de pe acest site au scop informativ. EN: We do not sell books, CDs or other products, we are not an online store, we do not want donations from our visitors. We do not offer any kind of insurance and we do not guarantee anything, the articles on this site are for informational purposes.
Urmariti CursuriO.com pe internet:
Abonativa la Youtube RoClipuri CursuriO

Comentarii