Invata Franceza Online

Curs gratuit de limba franceza oferit de CursuriO.com ce contine lectii de vocabular si gramatica cu ajutorul carora puteti invata franceza online rapid si fara profesor, acest curs este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Invata Franceza Online!

Lectia 1 - Alfabetul in Franceza
Lectia 2 - Numerele in Franceza
Lectia 3 - Zilele Saptamanii in Franceza
Lectia 4 - Lunile Anului in Franceza
Lectia 5 - Culorile in Franceza

Lectia 6 - Cuvinte Franceza Romana Dictionar
Lectia 7 - Cuvinte Romana Franceza Dictionar
Lectia 8 - Expresii, Fraze si Propozitii Aleatorii in Franceza
Lectia 9 - Animale in Franceza
Lectia 10 - Fructe si Legume in Franceza

Lectia 11 - Alimente si Bauturi in Franceza
Lectia 12 - Membrii Familiei / Familia in Franceza
Lectia 13 - Formule de Salut in Franceza
Lectia 14 - Ora / Ceasul in Franceza
Lectia 15 - Anotimpurile si Vremea in Franceza

Lectia 16 - Corpul Uman in Franceza

Invata Franceza Online Audio-Video

Cu ajutorul clipului video de mai jos puteti invata franceza online in doar 10 minute, aceasta versiune pentru incepatori va va ajuta sa invatati bazele limbii franceze.Video / filmuletul / clipul educational de mai sus este proprietate cursurio.com - a fost creat pentru a fi vizionat de vizitatori site-ului cursurio.com - distributia lui pe alte website-uri nu este permisa.

As dori sa invat limba franceza. De unde sa incep? Daca vrei sa inveti limba franceza gratuit, esti in locul potrivit, deoarece, de pe aceasta pagina poti accesa toate articolele si lectiile create de noi cu ajutorul carora poti studia si invata limba franceza complet gratuit fara profesor si fara inregistrare sau obligatii. Daca esti incepator si nu stii de unde sa incepi, iti recomandam sa inveti primele lectii (alfabetul, numerele, zilele saptamanii etc.).

In trecut am incercat sa invat limba franceza dar nu am reusit. Cu ce este mai deosebit cursul oferit de CursuriO? Cursul oferit de noi contine lectii bine structurate cu sfaturi generale dar si de pronuntie, lectiile noastre in mare majoritate contin pronuntia scrisa a cuvintelor din limba franceza, lucru foarte util pentru incepatori. Lectiile de baza (alfabetul, numerele, zilele saptamanii) contin clipuri video cu ajutorul carora poti asculta si pronuntia audio.

Alte categorii importante pe Cursurio.com
Invata Engleza Online - CursuriO Cursuri Online
Invata Germana Online - CursuriO Cursuri Online

Despre CursuriO: Site-ul nostru CursuriO.com este creat si dedicat persoanelor care vor sa studieze si sa invete ceva nou, pentru moment oferim posibilitatea de a invata limba engleza, limba franceza si limba germana. Cursurile noastre sunt gratuite si pot fi accesate online de oricine. Toate cursurile contin lectii atent analizate pentru a usura munca persoanelor dornice de a studia si invata.

Ro: Nu vindem carti, cd-uri sau alte produse, nu suntem un magazin online, nu dorim donatii de la vizitatori site-ului nostru. Nu oferim nici un fel de asigurari si nu garantam nimic, articolele de pe acest site au scop informativ.
EN: We do not sell books, CDs or other products, we are not an online store, we do not want donations from our visitors. We do not offer any kind of insurance and we do not guarantee anything, the articles on this site are for informational purposes.

Comentarii