Treceți la conținutul principal

Invata Franceza Online

Curs gratuit de limba franceza oferit de CursuriO.com ce contine lectii de vocabular si gramatica cu ajutorul carora puteti invata franceza online rapid si fara profesor, acest curs este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Invata Franceza Online Imediat!!! Selecteza o lectie de mai jos:
Invata Franceza Online Audio-Video:
Cu ajutorul clipului video de mai jos puteti invata franceza online in doar 10 minute, aceasta versiune pentru incepatori va va ajuta sa invatati bazele limbii franceze.

Adresa URL de pe Youtube a clipului prezentat mai sus este urmatoarea youtube.com/watch?v=W2hb0XK3jVs Va recomandam sa urmariti canalul de Youtube RoClipuri CursuriO pentru a vizualiza si mai multe filmulete educationale.

Lectia 1 - Alfabetul in Franceza
Lectia 2 - Numerele in Franceza
Lectia 3 - Zilele Saptamanii in Franceza
Lectia 4 - Lunile Anului in Franceza
Lectia 5 - Culorile in Franceza
Lectia 6 - Cuvinte Franceza Romana Dictionar
Lectia 7 - Cuvinte Romana Franceza Dictionar
Lectia 8 - Animale in Franceza
Lectia 9 - Fructe si Legume in Franceza
Lectia 10 - Alimente si Bauturi in Franceza
Lectia 11 - Membrii Familiei / Familia in Franceza
Lectia 12 - Formule de Salut in Franceza
Lectia 13 - Ora / Ceasul in Franceza
Lectia 14 - Anotimpurile si Vremea in Franceza
Lectia 15 - Corpul Uman in Franceza


As dori sa invat limba franceza. De unde sa incep? Daca vrei sa inveti limba franceza gratuit, esti in locul potrivit, deoarece, de pe aceasta pagina poti accesa toate articolele si lectiile create de noi cu ajutorul carora poti studia si invata limba franceza complet gratuit fara profesor si fara inregistrare sau obligatii. Daca esti incepator si nu stii de unde sa incepi, iti recomandam sa inveti primele lectii (alfabetul, numerele, zilele saptamanii etc.).

In trecut am incercat sa invat limba franceza dar nu am reusit. Cu ce este mai deosebit cursul oferit de CursuriO? Cursul oferit de noi contine lectii bine structurate cu sfaturi generale dar si de pronuntie, lectiile noastre in mare majoritate contin pronuntia scrisa a cuvintelor din limba franceza, lucru foarte util pentru incepatori. Lectiile de baza (alfabetul, numerele, zilele saptamanii) contin clipuri video cu ajutorul carora poti asculta si pronuntia audio.

Articole asemanatoare Invata Engleza - Invata Germana:
Invata Engleza Online
Invata Germana Online


Despre CursuriO: Site-ul nostru CursuriO.com este creat si dedicat persoanelor care vor sa studieze si sa invate ceva nou, pentru moment oferim posibilitatea de a invata limba engleza, limba franceza si limba germana. Cursurile noastre sunt gratuite si pot fi accesate online de oricine. Toate cursurile contin lectii atent analizate pentru a usura munca persoanelor dornice de a studia si invata. Important! Nu vindem carti, cd-uri sau alte produse, nu suntem un magazin online, nu dorim donatii de la vizitatori site-ului nostru. Nu oferim nici un fel de asigurari si nu garantam nimic, articolele de pe acest site au scop informativ. EN: We do not sell books, CDs or other products, we are not an online store, we do not want donations from our visitors. We do not offer any kind of insurance and we do not guarantee anything, the articles on this site are for informational purposes.
Urmariti CursuriO.com pe internet:

Abonativa la Youtube RoClipuri CursuriO - Imi place Facebook.com/cursurio

Comentarii