Treceți la conținutul principal

Invata Engleza Online

Curs gratuit de limba engleza oferit de CursuriO.com ce contine lectii de vocabular si gramatica cu ajutorul carora puteti invata engleza online rapid si fara profesor, acest curs este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Invata Engleza Online Imediat!!! Selecteza o lectie de mai jos:
Invata Engleza Online Audio-Video:
Cu ajutorul clipului video de mai jos puteti invata engleza online in doar 10 minute, aceasta versiune pentru incepatori va va ajuta sa invatati bazele limbii engleze.

Adresa URL de pe Youtube a clipului prezentat mai sus este urmatoarea youtube.com/watch?v=c9nXroGJ-Ak Va recomandam sa urmariti canalul de Youtube RoClipuri CursuriO pentru a vizualiza si mai multe filmulete educationale.

Lectia 1 - Alfabetul in Engleza
Lectia 2 - Numerele in Engleza
Lectia 3 - Zilele Saptamanii in Engleza
Lectia 4 - Lunile Anului in Engleza
Lectia 5 - Culorile in Engleza
Lectia 6 - Cuvinte Engleza Romana Dictionar
Lectia 7 - Cuvinte Romana Engleza Dictionar
Lectia 8 - Expresii, Fraze si Propozitii Aleatorii in Engleza (Pag1)
Lectia 9 - Animale in Engleza
Lectia 10 - Fructe si Legume in Engleza
Lectia 11 - Alimente si Bauturi in Engleza
Lectia 12 - Membrii Familiei / Familia in Engleza
Lectia 13 - Formule de Salut in Engleza
Lectia 14 - Ora / Ceasul in Engleza
Lectia 15 - Anotimpurile si Vremea in Engleza

Lectia 16 - Directii si Forme Geometrice in Engleza
Lectia 17 - Pronuntia in Engleza
Lectia 18 - Numeralul in Engleza
Lectia 19 - Ghid de Limba Engleza in Casa
Lectia 20 - Ghid de Limba Engleza in Natura
Lectia 21 - Ghid de Limba Engleza in Calatorii
Lectia 22 - Haine / Imbracaminte in Engleza
Lectia 23 - Corpul Uman in Engleza
Lectia 24 - Adverbe in Engleza
Lectia 25 - Pronumele in Engleza
Lectia 26 - Substantive in Engleza
Lectia 27 - Verbe in Engleza
Lectia 28 - Urari si Mesaje de Craciun in Engleza
Lectia 29 - Urari si Mesaje de La Multi Ani in Engleza
Lectia 30 - Model de CV in Engleza
Lectia 31 - Vocabular Banca si Bani in Engleza
Expresii, Fraze si Propozitii Aleatorii in Engleza (Pag2)
Expresii, Fraze si Propozitii Aleatorii in Engleza (Pag3)
Expresii, Fraze si Propozitii Aleatorii in Engleza (Pag4)


As dori sa invat limba engleza. De unde sa incep? Daca vrei sa inveti limba engleza gratuit, esti in locul potrivit, deoarece, de pe aceasta pagina poti accesa toate articolele si lectiile create de noi cu ajutorul carora poti studia si invata limba engleza complet gratuit fara profesor si fara inregistrare sau obligatii. Daca esti incepator si nu stii de unde sa incepi, iti recomandam sa inveti primele lectii (alfabetul, numerele, zilele saptamanii etc.), daca esti avansat si vrei sa iti imbunatatesti vocabularul sau gramatica, iti recomandam articlolele de cuvinte engleza-romana / romana-engleza sau lectiile de gramatica (substantive, verbe, pronumele etc.).

In trecut am incercat sa invat limba engleza dar nu am reusit. Cu ce este mai deosebit cursul oferit de CursuriO? Cursul oferit de noi contine lectii bine structurate cu sfaturi generale dar si de pronuntie, lectiile noastre in mare majoritate contin pronuntia scrisa a cuvintelor din limba engleza, lucru foarte util pentru incepatori. Lectiile de baza (alfabetul, numerele, zilele saptamanii) contin clipuri video cu ajutorul carora poti asculta si pronuntia audio.

Articole asemanatoare Invata Franceza - Invata Germana:
Invata Franceza Online
Invata Germana Online


Despre CursuriO: Site-ul nostru CursuriO.com este creat si dedicat persoanelor care vor sa studieze si sa invate ceva nou, pentru moment oferim posibilitatea de a invata limba engleza, limba franceza si limba germana. Cursurile noastre sunt gratuite si pot fi accesate online de oricine. Toate cursurile contin lectii atent analizate pentru a usura munca persoanelor dornice de a studia si invata. Important! Nu vindem carti, cd-uri sau alte produse, nu suntem un magazin online, nu dorim donatii de la vizitatori site-ului nostru. Nu oferim nici un fel de asigurari si nu garantam nimic, articolele de pe acest site au scop informativ. EN: We do not sell books, CDs or other products, we are not an online store, we do not want donations from our visitors. We do not offer any kind of insurance and we do not guarantee anything, the articles on this site are for informational purposes.
Urmariti CursuriO.com pe internet:

Abonativa la Youtube RoClipuri CursuriO - Imi place Facebook.com/cursurio

Comentarii