Invata Engleza Online

Invata Limba Engleza Online cu acest Curs Gratuit oferit de CursuriO.com , lectii de vocabular si gramatica cu ajutorul carora puteti invata rapid si fara profesor, acest curs este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru avansati

Lectia 1 - Alfabetul in limba Engleza
Lectia 2 - Numerele in limba Engleza
Lectia 3 - Zilele Saptamanii in limba Engleza
Lectia 4 - Lunile Anului in limba Engleza
Lectia 5 - Culorile in limba Engleza

Lectia 6 - Cuvinte Engleza Romana Dictionar
Lectia 7 - Cuvinte Romana Engleza Dictionar
Lectia 8 - Expresii, Fraze si Propozitii Aleatorii in limba Engleza
Lectia 9 - Animale in limba Engleza
Lectia 10 - Fructe si Legume in limba Engleza

Lectia 11 - Alimente si Bauturi in limba Engleza
Lectia 12 - Membrii Familiei / Familia in limba Engleza
Lectia 13 - Formule de Salut in limba Engleza
Lectia 14 - Ora / Ceasul in limba Engleza
Lectia 15 - Anotimpurile si Vremea in limba Engleza

Lectia 16 - Directii si Forme Geometrice in limba Engleza
Lectia 17 - Pronuntia in limba Engleza
Lectia 18 - Numeralul in limba Engleza
Lectia 19 - Ghid de Limba Engleza in Casa
Lectia 20 - Ghid de Limba Engleza in Natura
Lectia 21 - Ghid de Limba Engleza in Calatorii
Lectia 22 - Haine / Imbracaminte in limba Engleza
Lectia 23 - Corpul Uman in limba Engleza
Lectia 24 - Adverbe in limba Engleza
Lectia 25 - Pronumele in limba Engleza
Lectia 26 - Substantive in limba Engleza
Lectia 27 - Verbe in limba Engleza
Lectia 28 - Urari si Mesaje de Craciun in limba Engleza
Lectia 29 - Urari si Mesaje de La Multi Ani in limba Engleza
Lectia 30 - Model de CV in limba Engleza
Lectia 31 - Vocabular Banca si Bani in limba Engleza

Invata Engleza Online Audio-Video

Cu ajutorul clipului video de mai jos puteti invata engleza online in doar 10 minute, aceasta versiune pentru incepatori va va ajuta sa invatati bazele limbii engleze.


Urmariti canalul de Youtube CursuriO pentru a vizualiza mai multe filmulete educationale

As dori sa invat limba engleza. De unde sa incep? Daca vrei sa inveti limba engleza gratuit, esti in locul potrivit, deoarece, de pe aceasta pagina poti accesa toate articolele si lectiile create de noi cu ajutorul carora poti studia si invata limba engleza complet gratuit fara profesor si fara inregistrare sau obligatii. Daca esti incepator si nu stii de unde sa incepi, iti recomandam sa inveti primele lectii (alfabetul, numerele, zilele saptamanii etc.), daca esti avansat si vrei sa iti imbunatatesti vocabularul sau gramatica, iti recomandam articlolele de cuvinte engleza-romana / romana-engleza sau lectiile de gramatica (substantive, verbe, pronumele etc.).

In trecut am incercat sa invat limba engleza dar nu am reusit. Cu ce este mai deosebit cursul oferit de CursuriO? Cursul oferit de noi contine lectii bine structurate cu sfaturi generale dar si de pronuntie, lectiile noastre in mare majoritate contin pronuntia scrisa a cuvintelor din limba engleza, lucru foarte util pentru incepatori. Lectiile de baza (alfabetul, numerele, zilele saptamanii) contin clipuri video cu ajutorul carora poti asculta si pronuntia audio.

Pagini importante pe Cursurio.com
Invata Engleza Online - Curs Gratuit de limba Engleza
Invata Germana Online - Curs Gratuit de limba Germana
Invata Franceza Online - Curs Gratuit de limba Franceza

Despre CursuriO.com - Invata Gratuit - Cursuri Online, Articole Educationale si Informationale in limba Romana

Ma numesc Andrei Ionita, sunt creatorul si propietarul site-urilor cursurio.com si edvog.com , de asemenea, am creat si detin drepturile pentru toate produsele asociate cu aceste entitati web, exemple de produse ar fi: jocuri, muzica, filme si multe altele... Imi place sa scriu articole pe subiecte pe care eu personal le consider interesante in aceasta lume, in mare parte scriu articole educationale si informationale, dar nu numai, pe site-urile mele puteti gasi si articole fara un subiect principal. In afara de a fi un scriitor de articole web, sunt si un dezvoltator de jocuri video (jocuri pc, jocuri mobile...), producator de muzica si creator video (animatii, efecte, design etc...) Daca iti plac jocurile platformer sau runner puteti sa incercati jocurile create de mine pe Steam si Google Play. Daca iti place muzica relaxanta ambientala puteti sa urmariti canalul de Youtube Edvog, profilul de Spotify, profilul de iTunes, profilul de SoundCloud sau profilul de Google Play Music. Cine stie? Poate urmatorul joc favorit sau melodie favorita va fi creata de mine :) Daca vreti sa imi sustineti proiectele, puteti sa jucati jocuri create de mine, sa ascultati muzica creata de mine, sau sa faceti o donatie PayPal, orice forma de sustinere veti alege Va multumesc si va urez o zi placuta!

Articolele mele educationale in limba romana cu ajutorul carora puteti invata o limba straina (Engleza, Germana si Franceza) au fost citite de peste 18 milione de ori pe parcursul a 8 ani de zile, in viitorul apropiat voi scrie articole educationale si informationale pe o gama mai larga de subiecte, articole care sper ca vor avea acelasi impact daca nu chiar si mai mare. In multe din viitoarele mele articole voi oferi informatii de baza, iar pentru informatii avansate va voi recomanda site-ul meu in engleza edvog.com (De ce prefer sa scriu si sa ma identific cu Edvog.com ? Raspunsul este simplu, deoarece, vreau ca informatiile si produsele mele sa fie accesate la scara mondiala) Daca nu stiti limba engleza nu este nici o problema o puteti invata pe cursurio.com la fel ca multi alti romani dinaintea dumneavoastra :) Important! Toate articolele si cursurile oferite de cursurio.com sunt gratuite.

Edvog.com / Andrei Ionita pe internet

Edvog YoutubeEdvog Google PlayEdvog SteamAI Edvog pe SpotifyAI Edvog pe Google Play MusicAI Edvog pe iTunesAI Edvog pe SoundCloudSustineti Proiectele Mele Faceti O Donatie PayPal

Comentarii

Trimiteți un comentariu