Urari si Mesaje de La Multi Ani in limba Engleza

In aceasta lectie oferita de CursuriO.com veti invata sa spui la multi ani in limba engleza cu exemple, sfaturi generale si de pronuntie.

Cel mai simplu si comun mod de a spune La Multi Ani in engleza este Happy Birthday {Hepi bărtdei} cu aceasta urare nu veti da niciodata gres. Desi este folosita ca si corespondent in engleza pentru 'La Multi Ani' traducerea reala ar fi 'O zi de nastere fericita'.


Urari pentru zi de nastere = Birthday wishes {Bărdei uișiz}


Happy Birthday ! = La multi ani !

I hope all your birthday dreams and wishes come true. {Ai hop ol ior bărtdei drimz end uișiz com tru} = Sper ca toate visele si dorintele tale de ziua ta de nastere sa se indeplineasca (sa devina realitate)

May this year be your best ever. {Mei dis ir bi ior best evăr} = Fie ca acest an sa fie cel mai bun vreodata.

Not just a year older, but a year better. {Nat jast ă ir oldăr, băt ă ir betăr} = Nu doar un an mai in varsta, cat un an mai bun.

A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip. {Ă bărdei iz jast dă fărst dei of ănadăr 365 dei giărni ăraund dă san. Enjoi dă trip} = O zi de nastere este prima zi din o alta calatorie de 365 de zile in jurul soarelui. Bucurati-va de excursie.

Happy birthday, may this day always be a special one to remember. {Hepi bărt.dei, mei dis dei oluiez bi ă speciăl uan tu rimembăr} = La multi ani, fie ca aceasta zi sa fie intodeauna una speciala de reamintit.

May the best of your past be the worst of your future. {Mei dă best of ior pest bi dă uorst of ior fiucior} = Fie ca ce a fost mai bun in trecut tau sa fie cel mai rau in viitor.

I hope that for every candle on your cake you get a wonderful surprise. {Ai hop deat for evri chendăl on ior cheic iu ghet ă uandărfol surprais} = Sper ca pentru fiecare lumanare dupa tortul tau sa primesti o surpriza minunata.

May your birthday be filled with sunshine and smiles, laughter, love and cheer. {Mei ior bărt.dei bi fild uit san.șain end smails, laftăr, lov end cir} = Fie ca ziua ta de nastere sa fie plina cu raze de soare si zambete, rasete, iubire si veselie.


Urari comice in engleza pentru zi de nastere:


Happy birthday, you're not getting older you're just a little closer to death. {Hepi bărt.dei, iur nat gheting oldăr iur jast ă lităl closăr to det} = La multi ani, tu nu imbatranesti doar esti putin mai aproape de moarte.
Birthdays are good for you. Statistics show that people who have the most live the longest! {Bărt.deiz ar gud for iu. Statistics șou deat pipăl hu hev dă most liv dă longăst} = Zilele de nastere sunt bune pentru tine. Statisticile arata ca oamenii care au cele mai multe traiesc cel mai mult!
Growing old is mandatory; growing up is optional. {Groing old iz mendatori, groing ap iz opșionăl} = A creste este obligatoriu, a te maturiza este optional.
So many candles... so little cake. {So meni chendăls ... so lităl cheic} =  Asa multe lumanari ... asa putin tort.
Happy birthday to a person who is smart, good looking, funny and reminds me a lot of myself. {Hepi bărt.dei tu ă părsăn hu iz smart, gud luching, fani end rimainds mi ă lat of maiself} = La multi ani pentru o persoana care este desteapta, aratoasa, comica si care imi aminteste foarte mult de mine.
Invata Engleza Online - Curs Gratuit de limba Engleza
Lectia 1 - Alfabetul in limba Engleza
Lectia 2 - Numerele in limba Engleza
Lectia 3 - Zilele Saptamanii in limba Engleza
Lectia 4 - Lunile Anului in limba Engleza
Lectia 5 - Culorile in limba Engleza
Lectia 6 - Cuvinte Engleza Romana Dictionar
Lectia 7 - Cuvinte Romana Engleza Dictionar

Despre CursuriO.com - Invata Gratuit - Cursuri Online, Articole Educationale si Informationale in limba Romana

Ma numesc Andrei Ionita, sunt creatorul si propietarul site-urilor cursurio.com si edvog.com , de asemenea, am creat si detin drepturile pentru toate produsele asociate cu aceste entitati web, exemple de produse ar fi: jocuri, muzica, filme si multe altele... Imi place sa scriu articole pe subiecte pe care eu personal le consider interesante in aceasta lume, in mare parte scriu articole educationale si informationale, dar nu numai, pe site-urile mele puteti gasi si articole fara un subiect principal. In afara de a fi un scriitor de articole web, sunt si un dezvoltator de jocuri video (jocuri pc, jocuri mobile...), producator de muzica si creator video (animatii, efecte, design etc...) Daca iti plac jocurile platformer sau runner puteti sa incercati jocurile create de mine pe Steam si Google Play. Daca iti place muzica relaxanta ambientala puteti sa urmariti canalul de Youtube Edvog, profilul de Spotify, profilul de iTunes, profilul de SoundCloud sau profilul de Google Play Music. Cine stie? Poate urmatorul joc favorit sau melodie favorita va fi creata de mine :) Daca vreti sa imi sustineti proiectele, puteti sa jucati jocuri create de mine, sa ascultati muzica creata de mine, sau sa faceti o donatie PayPal, orice forma de sustinere veti alege Va multumesc si va urez o zi placuta!

Articolele mele educationale in limba romana cu ajutorul carora puteti invata o limba straina (Engleza, Germana si Franceza) au fost citite de peste 18 milione de ori pe parcursul a 8 ani de zile, in viitorul apropiat voi scrie articole educationale si informationale pe o gama mai larga de subiecte, articole care sper ca vor avea acelasi impact daca nu chiar si mai mare. In multe din viitoarele mele articole voi oferi informatii de baza, iar pentru informatii avansate va voi recomanda site-ul meu in engleza edvog.com (De ce prefer sa scriu si sa ma identific cu Edvog.com ? Raspunsul este simplu, deoarece, vreau ca informatiile si produsele mele sa fie accesate la scara mondiala) Daca nu stiti limba engleza nu este nici o problema o puteti invata pe cursurio.com la fel ca multi alti romani dinaintea dumneavoastra :) Important! Toate articolele si cursurile oferite de cursurio.com sunt gratuite.

Edvog.com / Andrei Ionita pe internet

Edvog YoutubeEdvog Google PlayEdvog SteamAI Edvog pe SpotifyAI Edvog pe Google Play MusicAI Edvog pe iTunesAI Edvog pe SoundCloudSustineti Proiectele Mele Faceti O Donatie PayPal

Comentarii

Trimiteți un comentariu